perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Lankataivas ja nörttihanskat

Välillä tulee hankittua lankoja...

Ylärivin kaksi kerää tumman harmaata nimetöntä mohairia tms ja kaksi kerää On-Line Linie 195 Candiaa Vihreästä vyyhdistä. Ensimmäinen oli niin halpaa, ja jälkimmäinen niin ihanan näköistä että oli ihan pakko saada. Samalla kertaa ostin myös aiemmassa postissa mainitsemani sinisen pätkävärjätyn langan, jonka kissa riepotteli. Mitäköhän näistä nyt sitten tulisi?

Alarivissä on vihreän sävyistä Nalle Coloria hanskoihin, ihanan sateenkaaren väristä Zitron Prisma mohairia ja taivaallisen pehmeää Twilleys of Stamfordin Freedom Spirit 100% villalankaa josta voisi tulla hanskat tai kynsikkäät tai jotain muuta kivaa. Prisma ja Freedom Spirit löytyivät Käsityö-Elisasta, kun kävin kurkkaamassa olisiko siellä "sateenkaarilankaa". Vaarallinen kauppa :)

Mikäli jollain blogin lukijalla sattui olemaan nurkissa ylimääräistä Aade Lõngia vihreän, ruskean tai sateenkaaren sävyissä niin olisin kiinnostunut ostamaan vyyhdin tai pari ;)


On sitä jotain saatu valmiiksikin sentään. Tein miehelle Debian-hanskat, jotka lisäävät katu- ja nörttiuskottavuutta useammalla sadalla prosentilla. Kuvio on kirjottu valmiisiin hanskoihin silmukoita jäljitellen:

Ei kommentteja: